Al jaren werkt AZ Schilders met verve voor onderwijsinstellingen en scholen.

Dat de meeste samenwerkingen niet eenmalig zijn, is iets waar wij heel trots op zijn. Dit betekent dat we kwaliteit leveren, trouw zijn aan onze afspraken en de zorgen voor de klant uit handen nemen.

AZ Schilders gaat veel verder dan alleen schilderen. We werken compleet af. En dat doen we, onze naam zegt het al, van "A tot Z"! Schilderwerk, houtrotherstel en glaszetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid. We denken graag mee en voeren dit, indien gewenst, ook zelfstandig voor u uit. Wij zijn reeds jarenlang gewend om de werkzaamheden in de periodes uit te voeren waarin dat voor u de minste overlast met zich meebrengt.

Daarom zijn vakanties als de bouwvak bij ons juist de periodes waarin wij u van dienst zijn. Een service waarmee wij ons onderscheiden.

Ook onderhoud op contractbasis is mogelijk, zodat het schilderwerk in topconditie blijft!

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie. Bekijk de website voor meer informatie.

Ook voor uw andere wensen betreft het onderhoud aan uw bedrijfspand of complex bent u bij ons aan het juiste adres. 

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.