Monumentaal schilderwerk

Monumentaal schilderwerk

Het schilderen van een monumentaal pand vergt meer aandacht dan u misschien zult verwachten. Het is namelijk belangrijk dat de waarde zo lang mogelijk wordt bewaard en gebruikt kan worden.

Wat is monumentaal schilderwerk precies?

Vanzelfsprekend is monumentaal schilderwerk het schilderen van monumenten, maar het gaat verder dan dat. De volgende onderwerpen vallen onder monumentaal schilderwerk:

  • Regulier schilderwerk binnen- of buitenshuis
  • Decoratief schilderwerk
  • Figuratief schilderwerk
  • Schilderwerk voor particulieren

Monumentaal schilderwerk heeft betrekking op zowel onderhoud als op restauratie. Daarnaast is monumentaal schilderwerk mogelijk voor particulieren, bedrijven en voor de overheid. Zo worden wij veel ingeschakeld voor rijksmonumenten, provinciale monumenten of gemeentelijke monumenten. Wij hebben een grote expertise opgebouwd. 

Vergunningen voor monumentaal schilderwerk

Met monumentaal schilderwerk krijgt u te maken met vergunningen. Dit geldt zowel voor normaal schilderwerk als voor specialistische restauratie. U kunt contact opnemen met uw gemeente om meer te weten te komen over het verkrijgen van een vergunning in uw gemeente. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn om met u mee te denken over uw aanvraag. 

AZ Schilders is gespecialiseerd in monumentaal schilderwerk

Wij zijn gespecialiseerd in monumentaal schilderwerk. Wij zijn een familiebedrijf, we verbinden onze familienaam aan ons werk. En dus gaan we alleen voor 100% klanttevredenheid! In de loop der jaren hebben wij vele projecten met succes afgerond. U wilt uw prachtige monument zo goed mogelijk onderhouden en dat begrijpen wij maar al te goed. 

Voordat wij aan de slag gaan met het monumentale schilderwerk, brengen we eerst goed uw wensen in kaart. We komen het monumentale pand inspecteren, zodat we precies weten wat de status is en wat onze ervaren en professionele schilders tegen zullen komen tijdens het onderhoud of de restauratie. Wij werken altijd hard om uw wensen te behartigen. Wilt u meer weten over hoe wij dit precies doen voor uw pand? Ieder project is anders. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

 

Professionele en ervaren schilders

AZ schilders is meer dan een schildersbedrijf alleen. Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in onder andere monumentaal schilderwerk kunnen wij in al uw behoeften voorzien. Naast monumentaal schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Spuitwerk
  • Houtrot reparatie
  • Schilderwerk

Informeert u gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee als uw vertrouwde schildersbedrijf in het Westland!

Wij zijn uw schilder
 

AZ Schilders is uw schilder. Wij passen onze dienstverlening aan op maat voor uw situatie. Of u nu een woningbouwcorporatie bent, een Vereniging van Eigenaren, een particulier of een zorginstelling, wij staan voor u klaar. Wilt u weten of wij een passend voorstel voor u kunnen maken? Lees er meer over:

Contact
 

Wilt u meer weten?

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.