Zakelijk

Al jaren werkt AZ Schilders met verve voor woningbouwcorporaties, zorginstellingen en aannemers. Dat de meeste samenwerkingen niet eenmalig zijn, is iets waar wij heel trots op zijn. Want dat betekent dat we kwaliteit leveren, onze afspraken nakomen en trouw zijn aan onze klanten. 

Meer dan schilderen alleen. 

AZ Schilders gaat veel verder dan alleen schilderen. We werken compleet af. En dat doen we, onze naam zegt het al, "van A tot Z"! Schilderwerk, houtrotherstel en glaszetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket uitgebreid. We denken graag mee en voeren dit, indien gewenst, ook zelfstandig voor u uit.

Woningbouw

Al jaren werkt AZ Schilders met succes voor woningbouwcorporaties. Wij leveren een totaalpakket en denken mee in de volle breedte van het project. Met onze jarenlange ervaring nemen we daarmee veel werk uit handen. 

Scholen en onderwijsinstellingen

Ieder jaar voeren wij projecten uit voor onderwijsinstellingen en scholen. Dat doen we op momenten die passend zijn voor u. 
Daarom zijn vakanties zoals de bouwvak bij ons juist DE periode waarin wij u van dienst kunnen zijn. Een service waarmee wij ons onderscheiden. Geef ons tijdig uw opdracht door. 

Zorg

AZ Schilders biedt meer dan schilderwerk. Door onze jarenlange ervaring in de zorgsector zijn wij gewend om rekening te houden met bewoners en medewerkers. Wij zijn ons ervan bewust dat de zorg aan de cliënt altijd door moet gaan. Tijdens onze werkzaamheden houden wij daar rekening mee. Of dit nu gaat om ouderen, bewoners met een beperking of binnen de psychiatrische zorg.

Monumenten

Het schilderen van een monumentaal pand vergt meer aandacht dan u misschien zult verwachten. AZ Schilders is gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale panden. 

Winkelinrichting

Een van de belangrijkste aspecten bij winkelinrichting is schilder- en wandafwerking. Een professionele verzorgde uitstraling is uw visitekaartje. Een sfeer waarin klanten graag uw producten bekijken of dienst ervaren. 

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.

Maak een afspraak

Contact