Houtrot moet goed worden aangepakt. Het is het behoud van uw kozijn en van uw woning. Een echt goed herstel van uw houtrot is helaas niet goedkoop. Maar kiest u voor houtrotherstel via AZ Schilders, verzekert u zich van een kwalitatief goede reparatie en bent u op termijn goedkoper uit.

Eén aanspreekpunt

AZ Schilders voert het houtrotherstel tezamen uit met de overige gewenste werkzaamheden. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en door de korte lijnen, is de reparatie sneller uit te voeren. De schade die houtrot teweeg brengt, is altijd pas tijdens de uitvoering waarneembaar. Van tevoren geven wij u echter wel inzicht in de kostenopbouw. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

AZ Schilders is gecertificeerd en speciaal opgeleid volgens het WindowRepair-Care. Zo bent u verzekerd van een goede en professionele uitvoering!

“In AZ Schilders zien wij een gecertificeerde betrouwbare partner als het gaat om professioneel houtrotherstel.”

Repair care Nederland

Ook voor uw andere werkzaamheden betreft het onderhoud aan uw pand of complex bent u bij ons aan het juiste adres. 

VvE

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.