Particulier 

Mooi ogen en mooi blijven

Is uw woning toe aan onderhoud of een nieuwe uitstraling? AZ Schilders verzorgt dit graag voor u! En we zorgen er daarbij voor dat uw woning niet alleen mooi oogt, maar ook mooi blijft. Daarom zetten wij als uw schilder altijd eerst een stapje terug; een grondige inspectie van uw woning. Om zo ook eventuele herstelwerkzaamheden (u kunt denken aan houtrot en beschadigd glas) uit te voeren, alvorens we aan de afwerking, het schilderwerk, beginnen. Voor u betekent dit slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en een gegarandeerde kwaliteit van het eindresultaat!

Schilderwerk

Het schilderen en afwerken van uw woning, zowel binnen als buiten. AZ Schilders gaat graag voor u aan de slag! Ook onderhoud op contractbasis is mogelijk, zodat het schilderwerk van uw woning in topconditie blijft. Naast het schilderen en onderhouden van uw houtwerk, verzorgen wij binnen ook het schilder- of spuitwerk van uw muren en plafonds, het behangen (alle soorten) en de decoratieve afwerking. Informeert u gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Spuitwerk

Kunnen uw wanden of plafonds een nieuwe kleur gebruiken? AZ Schilders kan deze voor u sausen, maar ook spuiten. Met spuiten ontstaat een gelijkmatiger, gladder resultaat. Ook voor een nieuwe kleur van uw keuken(kastdeurtjes), deuren, meubels en radiatoren zorgt spuiten voor een strak eindresultaat. We voeren dit ter plekke bij u thuis uit, of in onze eigen meubelspuiterij.

Elke kleur gewenst

Vrijwel alle materialen werken we op alle denkbare wijzen voor u af. Kleurlak, blanke lak, mat, zijdeglans, hoogglans of toch liever metallic? In de spuiterij zijn diverse kleurenmengmachines aanwezig die elke gewenste kleur kunnen produceren. Groot of klein, rond of vierkant... elk soort product verzorgen wij tot in de puntjes!

Houtrotsanering

Houtrot moet goed worden aangepakt. Het is het behoud van uw kozijn en van uw woning. Een echt goed herstel van uw houtrot is helaas niet goedkoop. Maar kiest u voor houtrotherstel via AZ Schilders dan verzekert u zich van een kwalitatief goede reparatie en bent u op termijn goedkoper uit.

AZ Schilders voert het houtrotherstel tezamen uit met de overige gewenste werkzaamheden. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en door de korte lijnen, is de reparatie sneller uit te voeren. De schade die houtrot teweeg brengt, is altijd pas tijdens de uitvoering waarneembaar. Van tevoren geven wij u echter wel inzicht in de kostenopbouw. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Glas

AZ Schilders is een erkend glaszetter. Bij het zetten van glas komt veel kijken. Glasdikte, -hardheid, -kleur, zonwerendheid, reliëfglas, enkel glas, dubbel glas, houten kozijnen, kunststof kozijnen... Na controle van de kozijn- en glasformaten en het advies op basis van uw persoonlijke wensen, zorgt AZ Schilders voor een accurate plaatsing en perfecte afwerking.

En eventueel oud of gebroken glas voeren wij natuurlijk voor u af. Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden voor binnen- en buitenglas.

AZ Schilders is gecertificeerd en speciaal opgeleid volgens het WindorRepair-Care. Zo bent u verzekerd van een goede en professionele uitvoering!

Interieur make-over

Toe aan een nieuwe, eigentijdse uitstraling van uw interieur? Met de meubelspuiterij en behangservice van AZ Schilders krijgt uw woning een nieuwe kans!

Meubels, keuken(kastdeurtjes), deuren en radiatoren krijgen een vernieuwde uitstraling met een andere kleur. En dat voor een aanzienlijk lager bedrag dan het opnieuw aanschaffen ervan! U levert de meubels en/of keukenkastdeurtjes af (of wij halen ze bij u op natuurlijk!) en in onze meubelspuiterij voorzien wij ze op professionele wijze van een nieuwe kleur. Vrijwel alle materialen werken we op alle denkbare wijzen voor u af. Kleurlak, blanke lak, mat, zijdeglans, hoogglans of toch liever metallic? In de spuiterij zijn diverse kleurenmengmachines aanwezig die elke gewenste kleur kunnen produceren.

Een frisse uitstraling van uw woning

We verzorgen voor u ook het behangen (alle soorten) en sausen van uw wanden, inclusief een decoratieve afwerking. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken is vaak veel meer mogelijk voor minder geld dan u denkt! Kortom, voor een frisse uitstraling van uw woning van a tot z, belt u met AZ Schilders! Vraag gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.

Afspraak maken of informatie aanvragen

Contact