Schilder worden?

Op zoek naar een leuke baan?

Bij AZ Schilders zoeken we altijd naar nieuw talent! Wil je bij ons aan de slag?

Stuur dan een e-mail met je motivatie naar joost@azschilders.nl.

“AZ Schilders: hét bedrijf voor de schilders van de toekomst!”

Sta jij aan het begin van jouw schilder carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste jongens, meiden, mannen en vrouwen met een vaste hand die alles willen leren over ons prachtige vak. AZ Schilders biedt ruime opleidingsmogelijkheden met uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Bekijk hier hoe de dag van Renzo eruit ziet!

Wat wij jou bieden

Leeftijd speelt bij ons geen rol. Kom je van het VMBO en doe je nu MBO 2 of 3? We ontvangen je graag! Zit je nog op het VMBO en ben je geïnteresseerd in het schildervak? Kom stage lopen! Dit is mogelijk als een snuffelstage van twee weken, maar ook in werkverband als je een BBL opleiding op het MBO volgt. 

Veel jongeren stromen de laatste jaren op deze manier bij ons binnen. Hierdoor begrijpen wij dat jij ook tijd aan school moet besteden en die ruimte geven we je heel graag. Ook als je jezelf verder wilt ontplooien, maken we hier ruimte voor en faciliteren we dit, bijvoorbeeld door flexibele vrije dagen en vakgerelateerde cursussen.

Dit is waarom je bij AZ Schilders wil werken:

  • - Je kunt leren van de beste, ervaren schilders
  • - Je komt in een gezellig, informeel en enthousiast team te werken
  • - We luisteren graag naar je! Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid met ruimte voor initiatieven en ideeën
  • - We kijken wat JIJ leuk vindt en waar je goed in bent, zodat jij jezelf daar verder in kunt verdiepen. Want als jij doet wat je leuk vindt, heeft iedereen daar baat bij! 
  • - We betalen goed! Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en salaris

 

Benieuwd waar wij precies naar zoeken? Bekijk onze vacatures hieronder. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Je bent welkom! 

 

Wie wij zijn

AZ schilders is een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Wij mogen reeds vele jaren werken aan vele monumenten, VvE complexen en particuliere woningen. Ook voor veel zorginstellingen en scholengemeenschappen zijn wij een vaste partner. AZ Schilders gaat veel verder dan alleen schilderen, we werken compleet af. Schilderwerk, houtrotherstel en glas zetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid.

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.