Over ons

We zijn een familiebedrijf, we verbinden onze familienaam aan ons werk. En dus gaan we alleen voor 100% klanttevredenheid!"

Wij zijn een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Wij mogen al vele jaren werken aan vele monumenten, VvE complexen en particuliere woningen. Ook voor veel zorginstellingen en scholengemeenschappen zijn wij een vaste partner.

AZ Schilders gaat veel verder dan alleen schilderen, we werken compleet af. Schilderwerk, houtrotherstel en glas zetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid.

Wie wij zijn

AZ schilders is een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Wij werken al jaren aan vele monumenten, VvE complexen en particuliere woningen. Ook voor veel zorginstellingen en scholengemeenschappen zijn wij een vaste partner.

AZ Schilders gaat veel verder dan alleen schilderen, we werken compleet af. Schilderwerk, houtrotherstel en glas zetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid.

Wij zoeken collega's

Wil je werken bij een groeiend familiebedrijf? 

Geschiedenis

AZ Schilders is opgericht in 1986 door Jan van der Zeijden en Wim van Antwerpen.

De naam AZ Schilders staat eigenlijk voor "van Antwerpen" en "van der Zeijden" schilders,  maar werd verkort naar AZ Schilders. 
Na 3 jaar nam Wim afscheid en besloot Jan zelf door te gaan. 
Gudo Brunt was vanaf de start al werkzaam bij het bedrijf en ook Wim Korteland startte al 3 maanden na de oprichting. 

In 2009 startte Arno van der Zeijden en in 2013 sloot ook Joost van der Zeijden aan. In 2018 nam Jan afscheid en leiden Arno en Joost AZ Schilders samen met de betrokken collega's. 

In de loop der jaren is de uitstraling van AZ Schilders veranderd. Eén ding is nooit veranderd, 100% klanttevredenheid. 

Partner van Beukenrode 

Beukenrode is er voor mensen in de laatste levensfase. De opgeleide en gemotiveerde vrijwilligers van Beukenrode geven tijd, aandacht en ondersteuning aan de ernstig zieke en zijn/haar familie. Wij steunen dit mooi goede doel door middel van een jaarlijks partnerschap. 

Werken bij AZ Schilders is leuk

Gudo vertelt je erover! Interesse? Solliciteer via joost@azschilders.nl

Erkend schilder

Als erkend OnderhoudNL-schilder werken wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Hierdoor bieden wij 100% OnderhoudNL-garantie.